Over ons

Slide2

Persoonlijk en op maat

Te Paske is een familiebedrijf en dat is terug te zien in de platte organisatiestructuur, minimale bureaucratie/korte lijnen, zeer grote betrokkenheid, persoonlijke benadering, vaste contactpersonen en hoge servicegerichtheid.

Voor de relatie met onze opdrachtgevers geldt: kwaliteit gaat voor kwantiteit.
We richten ons op het opbouwen en behouden van langdurige klantrelaties. Iedere opdrachtgever is anders en daarom maken wij geen gebruik van een vast stramien voor werkprogramma’s en offertes. Wij stellen alles ‘persoonlijk en op maat’ samen en passen ons aan naar de wensen van onze opdrachtgevers.

Met veel van onze opdrachtgevers werken we al langer dan 10, 15 of zelfs 25 jaar samen. Dankzij deze klantrelaties bestaan we al meer dan 30 jaar. Onze meerwaarde wordt pas echt duidelijk op momenten dat flexibiliteit wordt vereist en wij kunnen laten zien wat facilitaire dienstverlening inhoudt.

Onze opdrachtgevers, onze medewerkers, kwaliteit en service staan centraal.

Communicatie
Dienstverlening begint met heldere communicatie. Onze opdrachtgevers hebben geen organogrammen nodig om te begrijpen hoe we werken. Wij hechten veel belang aan het behoud van ons familiaire karakter en houden graag zelf het directe toezicht op alle objecten van onze opdrachtgevers. Hoe minder schakels, hoe minder ruis en des te efficiënter. Omdat onverwachte situaties zich dag en nacht kunnen voordoen, zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

ID checker 

Onze klanten ontvangen een full check ID rapportage van ons team. Deze full check betreft een geautomatiseerde controle van ID bewijzen en een controle door documentenexperts, verzorgd door ID checker. ID bewijzen worden in combinatie met eventuele werkvergunningen en verblijfsdocumenten gecontroleerd.

2Veel opdrachtgevers weten niet dat zij verantwoordelijk zijn voor de mensen die in hun object werkzaam zijn, ook voor het personeel van hun leveranciers. Dit is een onderdeel van de WAV. De arbeidsinspectie houdt controles ten behoeve van de handhaving hiervan.

Door het gebruik van ID checker  besteden wij deze verantwoordelijkheid uit aan documenten experts en beperken risico’s tot het minimum.

rounded_blue_home_button_4805