MVO

Wij werken mee aan een schone en gezonde (werk)omgeving. Het gebruik van reinigingsmiddelen beperken we tot een noodzakelijk minimum. We maken gebruik van doseersystemen en microvezeltechniek.

Tevens plaatsen we wasmachines bij opdrachtgevers om het onderhoud van materialen te garanderen zonder transportkosten en minimaal gebruik van middelen. Onze leveranciers bieden diverse eco-labels aan.

Zuinig, doch correct gebruik van water en elektriciteit is voor ons van groot belang. Medewerkers krijgen instructies om het gebruik tot een minimum te beperken. Ze maken gebruik van besparende technieken zonder concessies te doen aan hygiëne. Leidinggevenden zijn VCA VOL gediplomeerd en zullen toezien op naleving van veiligheidseisen.

Onze medewerkers staan voorop. Onhaalbare werkprogramma’s stoten wij af. Het is voor ons belangrijk kwaliteit te leveren en daarbij is ons personeel onmisbaar. Als zij met plezier en in goede omstandigheden werken, bevordert dat de kwaliteit, motivatie en continuïteit. Het verloop onder onze medewerkers is lager dan gemiddeld. Hierdoor ziet u als opdrachtgever dezelfde vertrouwde gezichten op uw werkvloer.

Medewerkers van Te Paske zijn klantgericht, gemotiveerd, flexibel, betrokken, denken mee en tonen initiatief. Het aanbieden van diverse opleidingen, werken aan communicatie, teambuilding, de ‘open deur’ cultuur, goede arbeidsvoorwaarden, begeleiding en een goede salariëring dragen hieraan bij.

Wij steunen maandelijks diverse goede doelen. Er wordt jaarlijks gerouleerd tussen verschillende fondsen, maar diverse fondsen steunen wij al jaren structureel:
KWF Kankerbestrijding, Nierstichting, Longfonds, Hartstichting, Wereldkinderen, KIKA. In het voorjaar van 2013 zijn wij gestart met een nieuw project:
Het Ronald McDonald Huis VUmc Amsterdam. We verzorgen daar 4x per jaar de glasbewassing en de ‘grote schoonmaak’ voor de 18 gasten- en badkamers en de gemeenschappelijke ruimtes.

rounded_blue_home_button_4805